Astrološki tekstovi


RETROGRADNA VENERA U JARCU

Venera u zagrljaju Plutona. Vrata Karme su otvorena, kao i ulaz u donji svet, gde nas čeka Had, Bog podzemlja. To podzemlje su svi naši strahovi, svaka bol i trauma, svaki nasleđeni obrazac karmičkih dugova, koji čekaju na nekog, ko će da stane na Točak Karme, i zaustavi ga…

Jednom!

Za sva vremena!⏰

Vreme je da potpuno iscelimo svaku bol, traumu, i strah od odbacivanja, ostavljanja i napuštanja. Nosimo teret svih naših predaka, na svojim leđima, jer su nam samo prenosili, prebacivali s kolena na koleno, šta ljubav jeste, a mnogo više šta ljubav nije. Da je ljubav bol. Da je život patnja…

Vreme je da zašijemo večno otvorenu ranu, ponegujemo svoje ožiljke, i nađemo im mesto u svom životu, ali ne kao bol već samo podsetnik na nešto veoma važno. Nešto od čega smo potekli, preuzeli, a sada imamo priliko da ga transformišemo zauvek.

Tokom decembra, januara i februara….Ulazimo potpuno goli kao u operacionu salu, ostavljajući na vratima ulaza sve svoje uloge, maske, odela…

Ili će nešto da nam dodaju, odstrane ili poprave, a nakon “operacije” rana će da boli, ali će se isceliti, posebno ako preuzmemo odgovornost da smo mi sami zaslužni da li ćemo i dalje da se držimo za isti bol ili strah.

Na kraju, u konačnici ovog perioda ostaće samo suština.

Istina! Spoznaja!

Da sami se rađamo i sami umiremo, ali kroz ovo putovanje zvano Život srećemo se sa delovima sebe u svakoj osobi. Sa nekima po malo, dok sa nekima odrađujemo značajnu karmičku priču, koja traje decenijama, vekovima, sigurno i nekoliko života. Ukoliko osećate ovaj poziv za buđenje i konačno ostavljanje starih obrazaca iza sebe, prijavite se na ciklus radionica Balansiranje Venere po znacima, gde ćemo dubinski transformisati najlepšu planetu, i aktivirati svoje želje, privlačenje obilja i najbolji partnerski odnos.

Da bismo to postigli potpuno je da se potpuno promenimo, oslobodimo se starih navika da ljubav nije moguća, da je obilje rezervisano za tamo neke druge, pametnije, bolje.

Sada je taj trenutak!

Da li se prepoznaješ u ovome?

Ostavi srce ako si spremna/spreman za najbolju verziju svoje Venere!💜❤️‍🔥

Piši u inbox za više informacija o radionici i prijavu!💌

#balansiranjevenere #astrologija #twinflame

ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 13 - 19. DECEMBAR

Ova sedmica je značajna po tri glavna planetarna uticaja.
U ponedeljak imamo promenu dve planete. Merkur i Mars menjaju znak. Merkur ulazi u znak Jarca. Mars ulazi u znak Strelca. Ovo će doneti višenedeljne uticaje po pitanju zakona, obaveza i odgovornosti. Promeniće se zakonske mere i obaveze. Doći će do novih ograničenja i prepreka kroz zvanične institucije, ministarstva i zakone. Merkur će doneti ozbiljnost u komunikaciji, pojavu straha, depresije i teških misli i odluka. Mars će doneti aktivaciju institucija koje sprovode zakon red, kao i pobuna zbog određenih nametnutih ograničavajućih aspekata. Ovog dana će najviše promene osećati osobe sa znakom i podznakom Ovan, Blizanci, Devica i Škorpija. Pripazite na komunikaciju jer lako može doći do nesporazuma zbog nesmotrenosti i preteranog optimizma. Dan nosi povrede, sukobe, svađe, izazove sa dokumentima i u saobraćaju. Pazite šta potpisujete. Prespavajte ovaj dan pa donesite trezvenije i racionalnije odluke od utorka. 
U utorak smo direktno suočeni sa karmom i posledicama naših delovanja iz prošlosti. Aktiviraće se strahovi iz starih dana, nailazićete na prepreke, pa je stoga jako važno biti odmoran i strpljiv u reakcijama. Primećujete napetost kod sebe koju izazivaju nestabilni partnerski odnosi i finansijska situacija. U popodnevnim časovima očekujte stabilizaciju, kvalitetne razgovore i poslovne pregovore. Možete sklopiti dobar biznis ovog dana, dugoročnu saradnju koja će uroditi plodom. 
U sredu nas očekuje neočekivano, dosta stresa i stresnih situacija. Moguće su privremene blokade u vezi vaših planova i zastoj priliva novca. Promena ekonomske situacije na globalnom nivou. Vremenske nepogode. Potrebno je biti konkretan u dogovorima i planovima, i tokom razgovora ne nametati svoju ličnost i stavove. Ukoliko aktivirate laganu komunikaciju možete imati značajne uvide i započeti nešto novo i kreativno. 
Četvrtak je idealan dan za ljubav, emotivne odnose i kreativnost. Uzivajte u hedonizmu. Aktivirajte čula. Pozabavite se svojim finansijama. Uzmite kredit ili vratite zajam. Pazite više na svoje telo. Ukoliko ipak preterate ovog dana to može voditi do neiskrenosti u odnosima. Pokušajte da govorite istinu i da budete što više u skladu sa svojim bićem. Slušajte svoje telo i intuiciju šta vam govore. 
U petak očekujte dosta komunikacije, razgovora i kraćih putovanja. Možete postići kvalitetne dogovore. Napišite ili objavite knjigu, članak ili blog. Lansirajte proizvod ili veb sajt. Ukoliko se bavite trgovinom aktivirajte digitalni marketing. Budite lagani ovog dana u komunikaciji, igrajte se i okrenite sve na šalu i smeh. Iako postoje realni problemi i izazovi koji su očigledni, brigom im nećete pomoći. Malo smeha nije na odmet. 
Subota donosi dosta zbunjenosti i konfuznih situacija. Proverite sve informacije koje dolaze do vas ovog dana. Neiskrenost je prisutna, iz bilo koje motivacije. Ne pričajte bez neke veće potrebe i ne uplićite se u pravdanje i izgovore. U komunikaciji i saobraćaju nailazite na prepreke, odlaganja i čekanja. Svest je ovog dana smanjena. Ljudi mogu imati burne reakcije i reći svašta, čak i ono što ne misle. 
Ovo je više naglašeno zbog predstojećeg punog Meseca u nedelju rano ujutro. Ležete ili se budite razdražljivi. Stomak je osetljiv i nadut. Ne prija vam svaka hrana. Osetljiviji ste i emotivniji. Zbog određenih uverenja i ubeđenja u stanju ste da ulazite u sukobe. Ono u šta verujete i ono što je kao informacija ili misao prisutno je u konfliktu, i rastrzani ste između onoga u šta verujete i onoga što čujete. Ovog dana i planeta Venera kreće retrogradno, što će posebno uticati na partnerske odnose. Vratiće se kao bumerang stari odnosi i stari problemi i izazovi. Period od naredna gotova tri meseca biće obeležen previranjima u emotivnim odnosima. Posebno će biti prozvane osobe sa znakom i podznakom Bika i Vage.


 

ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 6 - 12. DECEMBAR

Sedmica pred nama je veoma značajna po mi da im dešavanjima koje će aktivirati. Planetarni aspekti će aktivirati transcendentne planete što označava događaje koji se ne kogu izbeći i koji su veoma značajni za nas.
Prvog dana nedelje, Mesec iz Jarca gradi trigon ka Uranu, pa je ovo idealan dam da pokrenete novitete kroz polje posla i svoje karijere. Radite na profesionalnom statusu, imidžu u javnosti i pokretanju promena. Bićete fokusirani i disciplinovani, sa akcentom na dugoročna ulaganja i planiranja. Ovog dana je Mars u sekstilu sa Plutonom, što daje ogromnu snagu i energiju koju, ukoliko je podesite na dobro i na stvaranje, daće vam veliki vetar u leđa. U suprotnom izazove sukobe, borbe moći, hladne ratove i obračune. Veoma je važno ovog dana planirati i postaviti nameru za svoje dugoročne planove. Ukoliko ste već isplanirali u prethodnom periodu onda je ovo samo poziv za reakciju. Krenite snažno u nove pobede. 
U utorak i dalje ste na istoj vibraciji, razmišljate o novcu, kao i o koracima koji su vam potrebni da preduzmete da bi ostvarili svoje ciljeve. Ustajete ranije ujutro, orni za rad i nove projekte. Kako je Merkur u kvadratu sa Neptunom, lako vas neko može zavarati i voditi na pogrešan smer. Obratite pažnju na tačnost informacija koje stižu do vas, kao i na papirologiju koju trebate potpisati. 
Sreda je već dan u kojem se energija snažno budi i vodi u sve vrste konflikata i nesporazuma. Aktuelni su verski pokreti, ili sve pobune i revolucije koje zadiru u vaša najdublja uverenja. Da li je nešto ispravno ili moralno, da li je dobro ili loše, ta pitanja vas pokreću na akciju i reagovanje. Razni izazovi sa zakonom, inspekcijom ili policijom. Budite obazrivi sa zakonskim propisima. Pobuna protiv sistema i novih zakona. Očekujte neočekivano ovog dana.
U četvrtak se nastavlja ista energija sa naglašenim pozivom za svađu i sukobljavanje. Iskoristite magiju reči i logični um da raščistite neke odnose i poboljšate komunikaciju. Ukoliko ne budete posmatrali iz ugla razumevanja i prihvatanja lako ćete se posvađati sa nekim ko vam prvi naiđe. Popodne će se energija smirite i imaćete potrebu za povlačenjem. 
Petak je dan koji treba da kreirate za čaroliju i život po svojoj meri. Budite inovativni, drugačiji i autentični. Ovog dana aktivirajte hedonizam spremanjem nekih finih jela ili poseti restoranu. Bavite se ulepšavanje i negom svog tela. Napravite promene u svom fizičkom izgledu, promenite frizuru ili boju kose. Aktivirajte lakoću u svemu što radite. Organizujte druženje sa prijateljima. 
Subota nosi mnoštvo planetarnih aspekata. U fokusu su romantika, tajne veze, kreativnost, lepota i umetnost. Posetite bioskop ili pozorište. Kupite sebi nešto lepo ili poklonite drugima. Snovi mogu biti posebno živopisni i intuitivni a buđenje teško. Zbog konjukcije Venere i Plutona osetićete snažne promene kroz neki važan emotivni odnos, kao i kroz polje finansija i prioriteta. Biće puno reči i razgovora ovog dana. Očekujte povoljne vesti iz inostranstva ili u vezi nekog kursa, seminara, edukacije ili drugog važnog dokumenta ili projekta. Povoljan je dan za početak neke ideje, plasiranje proizvoda, knjige ili sajta, početak školovanja ili usavršavanje, kao i za planiranje putovanja. 
Nedelju završavamo zbunjeni, konfuzni, slabijeg imuniteta, i malo dezorjentisani. Zbog kvadrata Sunca i Neptuna budimo se malaksali, pospani ili mamurni. Ukoliko ste prethodno veče popili više možete se probuditi sa mamurlukom. Ukoliko ste se preforsirali u prethodnim danima možete sada osećati iscrpljenost, umor i pad volje i energije. Neki važan muškarac u vašem životu može biti bolestan, ali takođe možete imati zbunjenost i nejasne odnose sa osobom koja je za vas autoritet. 
Najviše su ove nedelje prozvani oni sa znakom i podznakom Ovna, Bika, Blizanaca, Device, Vage, Škorpije, Strelca i Ribe. 


 

ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 29. NOVEMBAR - 5. DECEMBAR

Sedmica pred nama je veoma zanimljiva sa značajnim dešavanjima i promenama. Prvog dana nedelje, u ponedeljak, imamo konjukciju Merkura i Sunca koji će doneti važne vesti i informacije za naredni period. One će se ticati zakona, ministarstva prosvete, putovanja i kretanja, posebno u inostranstvo. Možete dobiti korisne i značajne uvide o nekome ili nečemu, posebno što se tiče posla i saradnje sa zvaničnim institucijama. Informacije ili administracija u vezi nekog sudskog spora, registracije ili legalizovanja. Imaćete potrebu da izbalansirate sve svoje odnose, i očekujte značajne pozive i razgovore ovog dana. Kako je i Mars u trigonu sa Neptunom, možemo imati pokretanje pitanja u vezi nasledstva, kredita, pozajmice ili operacija. Povoljan je dan da donesete takve odluke. Očekujte neočekivano, i pokrenite se u smeru svojim najdubljih želja i ciljeva. Odličan je dan za detoks i oslobađanje od nekih nezdravih navika. 
Utorak je dan u kojem će se najviše pokretati pitanja emocija i partnerskih odnosa. Razmišljate na duže staze i potrebno vam je da donesete neke važne odluke ili obavite značajne razgovore. Izbegavajte grubost i direktno nametanje svoje ličnosti. Nezadovoljstvo proizilazi iz toga da ili nemate vremena za uživanje i ljubav, ili se ljubav pojavljuje u nezgodnom trenutku. Ovog dana je Venera u trigonu sa Neptunom što budi maštu, čaroliju, ali i iluziju i razočarenje. Ovaj aspekt podržava tajne veze i ljubav na daljinu. Ukoliko ste zaljubljeni i nalazite se u takvom odnosu onda je savet da ne pričate o tome niti da racionalno pokušate da promenite koncept takvog odnosa. Ovaj aspekt donosi zaljubljivanje, potrebu za idealizacijom i beg od stvarnosti. Iskoristite ovaj dan za kreativnost, gledanje romantičnog filma, čitanje ljubavnog romana ili romantični susret. 
U sredu takođe imamo dva planetarna aspekta. Sunce u lepom aspektu sa Saturnom donosi rezultate i plodove vašeg rada, posebno ukoliko ste u prethodnom periodu bili disciplinovani i odgovorni prema važnim dugotrajnim projektima u svom životu. Osećate stabilnost i bolji imunitet. Razmišljate o promeni svojih zdravstvenih navika i ovaj aspekt vam daje podršku. Ovog dana se planeta Neptun okreće direktno, što će doneti fazu u kojoj ćete želeti da obelodanite neke svoje tajne ili projekte. Svakako donosi i da tajne izlaze u javnost. Neke stvari, informacije i činjenice koje su vam izmicale, sada se mogu razjasniti. 
Četvrtak donosi buđenje i aktivaciju starih strahova, kao i izazove u prilagođavanju između starog i novog. Okolnosti vam ne idu na ruku i osećate frustraciju i odlaganje vaših planova. Ukoliko prevaziđete svoje blokade i prepreke unutar sebe možete razmišljati o finansijskim ulaganjima i promenama. Izvor straha vam donose drugi ljudi i kolektivna zbivanja koja vas sputavaju da napravite neke poteze. Osećate veliku povezanost sa nekom osobom, koja vam pruža emotivni oslonac i stabilnost, ali i zaljubljenost. 
U petak pokušajte da budete što više u balansu i stanju smirenosti i iz takvog stanja svesti pokrenete neku važnu akciju. Takva odluka i energija će dovesti do velikih transformacija i promena u vašem životu. Čuvajte se agresivnih ljudi i manipulatora. Jake strasti su naglašene ovog dana i negativan uticaj donosi velike borbe i konflikte praćene ucenama, ljubimorom i posesivnosti. Kako je to i dan pred mlad Mesec i solarnu eklipsu, svest je smanjena dok su nagoni naglašeni. Dan nosi tendenciju preterivanja. 
subotu ujutro imamo mlad Mesec u znaku Strelca, ujedno i solarnu eklipsu, koja će imati efekat na narednih pola godine. Kako je u konjukciji i Merkur to će doneti važne informacije i prekretnice u polju obrazovanja, zakona, inostranstva i kretanja. Na ličnom planu donosi važne odluke u vezi nekih životnih planova. 
U nedelju u toku pre podneva još osećate optimizam, dobijate pozitivne informacije i možete pokrenuti svoje vizije i planove. Popodne kada Mesec ulazi u znak Jarca dovešće do briga, ograničenja, tereta kao i nametanja krivice i odgovornosti. Prihvatite se zahtevnijih zadataka i obaveza ovog popodneva i tako završite ovu sedmicu. 
Ove sedmice najviše su prozvani oni sa znakom i podznakom Lava, Bika i Vage, Ovna i Škorpije.


 

ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 22 - 28. NOVEMBAR

Ova sedmica će biti značajna po tome što će dve planete promeniti znak. Sunce i Merkur će iz znaka Škorpije preći u znak Strelca što će generalno ljudima doneti fokus na drugačija životna polja. Bavićemo se pitanjima vere, uverenja, školovanja, usavršavanja. Više ćemo pričati i razmišljati o putovanjima. Sva pravna i sudska pitanja dolaze na red. Instutucije i ministrastva donose drugačija pravila i zakone.

Već u ponedeljak Sunce menja znak, pa ćete osetiti drugačiji priliv energije i vitalnosti. Ukoliko ste u prethodnih mesec dana bili bolešljivi, tužni i zabrinuti, sada dobijate optimizam i nadu za boljitak. Svetlo na kraju tunela dolazi tokom narednih mesec dana koliko će Sunce boraviti u znaku Strelca. Ovog dana dok je Mesec u znak Raka donosi temu osećanja, melanholije i sećanja na neke bolje dane u prvi plan. Ukoliko ne budete kontrolisali emotivne izlive oni će dovesti do kulminacije u izvesnim odnosima i situacijama. 

U utorak je potrebno razumeti nekoga na dubljem nivou, prihvatiti ga, i od potencijalno neprijatnog odnosa napraviti prijatan. Negujte zahvalnost ovog dana za sve što vam dolazi u susret, bez obzira koliko vam teško bilo. Angažujete se oko nekretnine, porodice ili privatnog biznisa. Više aktivnosti se odvija unutar doma. Porodična okupljanja i planovi. Zbog emotivne ranjivosti možete zameriti nekome nešto. Oštre reči su prisutne. Lako možete nekoga povrediti ili biti povređeni. Povlačite se u sebe. Osetljivost stomaka je naglašena. 

Od srede se Merkur seli u znak Strelca što će doneti promenu u komunikaciji i načinu razmišljanja. Napokon postajete vedriji i više optimistično gledate na život i svet oko sebe. Ipak, tokom srede ste većinu dana kritični i lako upadate u verbalne okršaje. Situacija sa komunikacijom se smiruje tek nakon sedamnaest časova. Bivate usklađeni sa sobom i drugima. Možete doneti neke izbalansirane odluke i dobiti prave odgovore na svoja pitanja. 

U četvrtak je naglašen ego. Niste spremni da ustuknete i savijete rogove. Borite se za sebe i svoju poziciju, ali nailazite na otpor i prepreke. Želite da vas vide i čuju. Besni ste zbog limita koji vam se nameće. Pobune i štrajkovi su izvesni. Ne prihvatate nametnuti lažni autoritet. Izvesni su problemi sa nadreženima i osobama koje predstavljaju neki autoritet u vašem životu.

Petak i dalje nosi tendenciju preterivanja i nesmotrenosti. Želja za obračunom je jača od razuma. Eskalacija emocija dovodi do burnih reakcija. Neko vas pokušava ubediti u nešto u šta vi lično ne verujete i to vam smeta. Budite svesni svojih potreba, ali i prilike u kojoj se druga strana nalazi.

U subotu Mesec prelazi u znak Device što će vikend učiniti dinamičnim. Mislićete o poslu i obavezama, kao i o zdravlju. Stomak i creva su osetljiva regija. Slab imunitet. Prisutno je nerazumevanje i nesklad. Rastrzani ste između dve važne stvari, dva projekta ili posla, dve osobe. Naviknuti na stari status koji se nije menjao godinama, sada teže podnosite nove okolnosti. Teško se prilagođavate. Najbolji način je osloboditi se neke nezdrave navike, stvari i predmeta iz okruženja ili započeti nov režim ishrane.

Nedelju završavamo radno i aktivno. Budite vredni ovog dana iako je nedelja. Opterećeni ste sitnicama. Svima i u svemu vidite manu. Manje analizirajte i kritikujte. Više se fokusirajte na konkretne zadatke. Predveče postajete zaboravni uz manje koncentracije i fokusa. Osetljiv je imunitet. Fali vam odmora. 

Ove nedelje su najviše prozvani Blizanci, Lavovi i Device u znaku i podznaku.

Molimo Vas, popunite sva obavezna polja.
Hvala! Vaš email je poslat.