Astrološki tekstovi


VENERA U JARCU

Snežna kraljica

Ledena princeza

Spremamo se za ulazak Venere u znak Jarca

Venera jednom godišnje tranzitira otprilike mesec dana kroz svaki znak. Postoji 12 zodijačkih znakova i 12 meseci. 

Ukoliko se ne kreće retrogradno, otprilike jednom godišnje će proći kroz svaki znak.

Venera u Jarcu je simbol večne lepote, one koja nikad ne stari. Međutim, ona donosi i ljubav na koju se čeka godinama. Ova je Venera povezana sa Saturnom, planetom koja govori o zrelosti i vremenu, ali i karmičkim sećanjima. Bilo da je imate u natalu ili neku vezu Venere i Saturna, ili dok je na nebu, ovakva Venera donosi ljubav “starih duša”, ljubav iz prošlih života , osećaj kao da znate osobu ceo život ili više života. 

Ova Venera se ne zanosi lažnim obećanjima i iluzijama. Ona traži i očekuje da je osvojite značajnim delima. Zato je i zovu “ledena kraljica”. Ona voli ambiciozne osobe, usmerene na uspeh, uporne i istrajne. Upravo takvi stavovi će se i tražiti od nas u narednih mesec dana.

Ovo će biti mesec preuzimanja odgovornosti. Ukoliko želimo neki odnos ili finansije, takav stav će nam biti puno od pomoći. Potrebno je da projektujete sebe u vremenu i da vas taj fokus održava u istrajnosti i upornosti do svog cilja.

Sada postavite dugoročne planove, one koji imaju vrednost u vremenu.

Sada nema ništa na brzinu.

Ipak, pre nego što zaplovi znakom  Venera će iz Strelca napraviti trigon sa Uranom iz znaka Ovna, donoseći nam neočekivane i važne prilike da promenimo svoj život iz korena.

Ovaj aspekt će zahtevati brze reakcije i odluke.

Iskoristite ih.

VENERE U JARCU JAVITE SE U KOMENTAR

Svako dobro od

Vaš astrolog Jasmina Mrdalj

0658557127

#astrologija #venera #astrohealing #astroterapija 

Merkur u znaku riba

Merkur ulazi u znak Riba.
Planeta logike, razmišljanja, načina na koji govorimo, pišemo, vozimo i donosimo odluke ulazi u znak u kojem nema dostojanstvo. Na neki način slično kao kada je Merkur retrogradan. Ipak, nema razloga za strah niti paniku. 
Narednih par nedelja, razum i logika se utišavaju, dok emocije i impulsi dobijaju primat i veći značaj. Misli će biti više obojene emocijama, i pod uticajem intuicije, nego “zdravim razumom”. Sada je potrebno delovati iz osećaja a ne iz logike.
Period koji ne pred nama nastaviće se i retrogradnošću Merkura, koji će, osim što će biti retrogradan, biti i u znaku Riba, mnogo duže. Možemo očekivati uspavanost i potrebu za snom i/ili povlačenjem više od uobičajenog, konfuziju i zbrku i u mislima i u vezi papirologije i dogovora. Tri puta proveravajte mejlove, poruke, važna dokumenta, ključeve. Naglašeni će biti kvarovi uređaja, telefona i automobila, tražiće se oprez u saobraćaju, posebno kada se vraćate od nekud, po klizavom, maglovitom i kišnom vremenu. Gubici važnih papira, ključeva i dokumentacije, kao i krađe, naglašeni su. Neko će pokušati da vam proda “maglu”, zbuni netačnim informacijama i ubedi u nešto što nije realno. Pod uticajem ovog Merkura možete biti skloniji iluzijama, obmanama i samoobmanama i poverovati da je sve moguće. Takođe, ovaj aspekt donosi pojačan nagon za beg od stvarnosti kroz različite vidove opuštanja, kafa, cigarete, alkohol....
Ovaj period traje do 17. Aprila, kada će Merkur konačno zakoračiti u znak Ovna, i probuditi nas iz “sna”. Naoružajte se strpljenjem.
Ovaj period je najbolje iskoristiti za suočavanje sa sobom, misli su ipak okrenute ka unutra, samoanalizi. Preispitajte svoje zablude i iluzije. Okrenite se duhovnosti i duhovnom aspektu života. Sada vam vera, meditacija i molitva najviše mogu pomoći.
Nema očajavanja zbog toga što se planovi stopiraju, dogovori kvare, time nećete sebi pomoći ni malo‼️
Tačno 5. Marta kreće retrogradno, dok će i više dana pre toga biti u svojoj senci. Savet je da ne kupujete računare, telefone i automobile, kao ni neke aparate. Takođe, važne dogovore ili nove ideje ostavite za drugu polovinu aprila.  #merkur #retrogradnimerkur 
Jasmina Mrdalj
0658557127

Molimo Vas, popunite sva obavezna polja.
Hvala! Vaš email je poslat.