Astrološki tekstovi


ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 9 - 15.MART

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Device koji će nas, od ranog jutra, vrlo brzo ubaciti u radne obaveze i rutinu. Osim toga, mnogi će se baviti pitanjem zdravlja i prevencije, te će zakazivati i odlaziti na preglede kod lekara. Nekome će se probuditi perfekcionizam, kao i sklonost ka detaljima, pa se suzdržite od preterenog kritikovanja i fokusiranja na greške. Mnogo je bolje uperiti energiju na zadatke i obaveze koje se tiču papirologije. U popodnevnim satima imaćemo pun Mesec koji može uticati na glavobolju, stomačne probleme, kao i probleme sa varenjem kod nekih osoba. Takođe, biće naglašena emotivnost, a zbog aspekta sa Neptunom doneće i nejasnoće u komunikaciji. Savet je ne rešavati probleme konzumiranjem previše alkohola, cigareta, kofeina ili bilo čega što kod vas stvara ovisnost. Okrenite se zdravijim navikama i držite se disciplinovano rutine. Ovog dana najveće izazove nosi preterani perfekcionizam kao i sklonost kritikovanju.

Utorak je veoma bitan dan koji obeležava konačno direktno kretanje Merkura, koji smo već par nedelja čekali. I dok je on mrsio konce u poslednje vreme, i pravio zbrku u komunikaciji, još ni sada situacija neće biti najjasnija. Ipak, stvari će se konačno početi odmotavati i pomerati sa mrtve tačke. Informacije koje ste čekali konačno stižu. Iako ni u narednih par nedelja situacija neće biti najidealnija, jer će Merkur i dalje biti u znaku Riba, biće pomaka. Dok je Merkur u znaku Riba i dalje će nas držati u zabludama i iluzijama, neko će i sam sebe obmanjivati i gledati svet kroz ružičaste naočare. Iz tog razloga ne verujte svim informacijama koje stižu do vas, bolje proverite, jer su sada neistine najviše prisutne. Prilikom kupovine i dalje proveravajte rok trajanja i kvalitet, a ukoliko možete uzdržite se od kupovine i većih investicija, posebno u tehniku. Ovog dana i u sredu konflikti se mogu pojaviti posebno u partnerskim odnosima. Više ćemo se fokusirati na međuljudske odnose posebno emotivne partnere, pa ukoliko želite harmoniju uzdržite se od svađe i isterivanja pravde.

Dobar aspekt Sunca i Jupitera nekome može doneti važne vesti, odlikovanja, diplome i počasti. Ovaj aspekt treba iskorititi za jačanje vere i poverenja da sve radi za naše najveće dobro. Takođe, ukoliko vam treba podrška nekih institucija da vam odobre vaše projekte, ideje i planove, sada je povoljan trenutak da se aplicira.

Četvrtak je dan u kojem treba da svedete nivo stresa na minimum. Držite se rasporeda, ali ne preterujte u planovima, jer je velika verovatnoća da će splet okolnosti dovesti do ometanja. To će dovesti do uznemirenosti i frustracija, posebno ako niste fleksibilni i čvrsto se držite. Ovog dana mislićemo o finansijama, ali ne u pozitivnom kontkestu, te se strah od bolesti i od nemaštine može uvući pod kožu ovih dana.

Petak je dan u kojem imamo tranzit Meseca kroz znak Škorpiona koji uvek donosi određenu vrstu drame i intenizvnih događaja. Najčešće se javlja posesivnost i ljubomora, kao i druge vrste emocija niske vibracije kao što su strah i zavist, kao i želja za kontrolom. Ne igrajte se detektiva ukoliko niste spremni da se nosite sa činjenicama koje budete iščačkali. Na ljubavnom frontu predstoje emotivne drame, ucene i manipulacija, dok je bolje pojačati strasti, i na taj način kanalisati akumuliranu energiju.

U subotu imamo dva planetarna aspekta, Mars sekstil Neptun i Sunce sekstil Pluton. Oba aspekta govore o nekoj promeni i tranformaciji, kako na ličnom, tako i na kolektivnom nivou. Na ličnom nivou može doneti promene koje se tiču genetike i porodice, nasleđenih stvari. Nešto u čemu egzistirate godinama, neki odnosi, sada mogu dobiti preporod u vidu odbacivanja suvišnog tereta koji se vuče iz prošlosti. Na kolektivnom nivou može doneti regeneraciju i promene u vezi ekonomskog stanja, finansija, strahova u vezi virusa koji se širi, kao i pojave prvih naznaka suzbijanja i pojave isceljivanja. Kako god se odvijala situacija savetuje se baviti se ličnim promenama u cilju zaštite i prevencije od bolesti. Raditi na jačanju imuniteta i odbacivanju štetnih navika. Takođe se savetuje napraviti biznis plan ili plan štednje novca kao i planiranje ulaganja finansija u određene projekte.

Nedelju iskoristite za odmor i relaksacija, ili za neki kraći izlet, put u inostranstvo, biciklizam, planinarenje ili barem šetnju ili trčanje. fokus i koncentracija nisu najjači aduti ovog dana.

ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 2 - 9. MART

Sedmicu započinjemo Mesecom u znaku Blizanaca koji donosi dinamiku dana, posebno kroz komunikaciju. Ovog dana je nervni sistem posebno osetljiv, te je dobro distancirati se od previše priče i trčkaranja. Nećete biti u skladu sa onim što zaista mislite i osećate i onim što budete izgovarali, pa je stoga savet da se povučete od nekih ozbiljnijih razgovora i odluka. Ovog dana je potrebno biti potpuno iskren, pa ukoliko niste u stanju da to održite bolje se povucite.
Utorak je dan koji i dalje naglašava nerazumevanje i nesuglasice kroz komunikaciju, a donosi i nejasnoće. Dan nije namenjen donošenju ozbiljnih odluka, posebno onih odluka koje se tiču novca i partnerstva. Ne savetuje se davanje ili uzimanje pozajmica i kredita, niti ulaganje novca brzopleto i bez razmišljanja. Ukoliko pak želite da vratite dugove ili da prekinete neki ograničavajući odnos sada je vreme za to. Ovih dana ćete voditi razgovore o odgovornosti u odnosu, šta je čija uloga i obaveza, a mnogi odnosi će vam biti naporni i dosadni. Ukoliko želite da se oslobodite neke loše navike, započnete režim ishrane ili vežbanja, najverovatnije je da ćete brzo odustati i da neće imati strpljenja da budete dosledni i disciplinovani.
U sredu oko podneva, Merkur se u svom retrogradnom hodu vraća u znak Vodolije, što je znak da će se ponoviti situacije u kojima ste se već nalazili. Možda ste hteli neke odluke da donesete, pa ste se ipak predomislili, a sada ćete ponovo razmišljati o istim stvarima na koje ste mislili da ste stavili tačku. Tog dana pripazite u saobraćaju, komunikaciji i sa papirologijom. Kvarovi automobila, uređaja, telefona, kompjutera i interneta su izvesni. Mesec je u znaku Raka što ponovo aktivira teme duše i emocija, roditelja, kuće i porodice. Osetljiviji smo, i na bilo kakvu naznaku grubosti, povlačićemo se u sebe i reagovati povređeno. Istog dana retro Merkur se sastaje sa Venerom, što je lep aspekt za pomirenja, sastanke, pisanje, izjave ljubavi, izglađivanje odnosa, posebno ukoliko su bili napeti uprethodnom periodu, odlazak u bioskop, čitanje knjige. Venera je na poslednjem stepenu znaka Ovna što će nekome doneti okončanje i završetak odnosa.
U četvrtak se Venera seli u svoje sedište, a to je znak Bika. Tu će se zadržati do 3. Aprila. U znaku Bika se Venera dobro oseća, i ovih mesec dana iskoristite da učvrstite svoje finansije, emotivne odnose, ozvaničite vezu ili brak, okrenete se ulepšavanju sebe ili okruženja u kojem živite. Uradite nešto lepo za sebe ili druge ovog dana. Počastite se nekim odevnim predmetom, kolačem ili obradujte nekog simboličnim poklonom. Uživajte u lepoti, stvaranju i ljubavi. Ovih dana se najviše uživa u domaćoj hrani, porodičnoj atmosferi ili odnosima koji su zasnovani na bliskosti.
Petak je dan u kojem vam sve i svašta može smetati. Kao da vam ništa neće biti po volji. Bićete skloniji kritikovanju posebno ljudi sa kojima ste bliski. Pokušajte da izazove svedete na najmanju moguću meru a zacrtane planove za taj dan olabavite malo u svom umu, jer je najverovatnije da se neće odvijati kako ste zamislili.
U subotu nema planetarnih aspekata pa bi se reklo da možemo malo da odahnemo. Ipak, energija tog dana vodi u nesporazume pa je najbolje taj dan provesti u većoj tišini i distanci. Tome u prilog vodi i aspekt konjukcije Venere i Urana koji se događa tačno u nedelju. Možemo ga nazvati “očekuj neočekivano”. Ovaj aspekt donosi turbulentne situacije i okolnosti što se tiče novca, pokretne imovine, ljubavi i partnerskih odnosa. Nekome će doneti iznenadni flert, ili ljubav na neobičnom mestu, pod čudnim okolnostima, sa osobom sa kojom najmanje to očekujete, sa prijateljem, ljubav koja počinje preko društvenih mreža, neočekivani poklon ili novac, novac preko igara na sreću, drugima neočekivani raskid ili razvod, posebno onima koji nisu spremni na promene i čvrsto se drže nezdravih odnosa. Ovo je izuzetan dan da se odlučite da nešto radikalno promenite kod sebe u svom životu.

ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 24. FEBRUAR - 1. MART

Ponedeljak započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Riba, što nam može doneti uspavanost, potrebu za distancom i povlačenjem. Atmosfera dana je uspavljujuća bez jasnog fokusa i koncentracije. Može doneti puno komunikacije i priče, bez jasnog pravca i zaključaka, kako u međuljudskim odnosima tako i unutrašnjih monologa u vidu opsesivnih identičnih misli kojih ne možemo da se oslobodimo. Glavni izazov stoji u potrebi da se nameću sopstvena uverenja i stavovi kao i životna filozofija i ideologija kojom se vodimo. Savet je ne ulaziti u previše komunikacije bez veće potrebe, povući se i meditirati, ili raditi nešto što nas dovodi u stanje mira i odmora. Dan je idealan za vizualizaciju i pisanje svojih ciljeva, kao i pokretanje najvažnijih snova u koje duboko verujemo.
Utorak je dan u kojem imamo potrebu da stvari bitno promenimo u svom životu. Imaćemo potrebnu snagu i inicijativu da krenemo u realizaciju svojih planova koje smo vizualizirali u ponedeljak. Ipak, treba voditi računa o nametanju svojih vrednosti drugima kao i momentu preuzimanja odgovornosti za sve ono što se dešavalo u prethodnom periodu. Mnogo je važno biti odmoran ovog dana jer se posledice naših akcija iz prošlosti mogu pojavljivati u vidu nekih izazovnih odnosa ili okolnosti. Stoga, budite svesni i prisutni ovog dana da ispratite događaje iz mirnog stanja prihvatajući ono što dolazi.
Sreda je dan u kojem možemo imati značajne uvide o svom životu. Važne ideje, odluke i razgovori mogu se voditi ovog dana. Takođe, možete dobiti značajne informacije i odgovore na koje ste dugo čekali. Nestrpljivost i nedostatak takta je ono što može da remeti ovaj dan. Budite disciplinovani i držite se plana i dogovora.
U četvrtak je naglašeno preterivanje u dominaciji, posebno u partnerskim odnosima, što može voditi u neiskrenost, nesigurnost i strahove. Prevelika potreba za kontaktima i odnosima sa drugim ljudima, kao i nametanje sebe može stvoriti potpuno suprotan efekat od onoga što želimo da postignemo.
U petak imamo aspekt kvadrata Venere i Plutona što može dovesti do ozbiljnih izazova i problema u partnerskim odnosima. Ljubomora i posesivnost biće prisutne ovog dana. Obratite pažnju na ucene i manipulativne igrarije u odnosima sa drugim ljudima. Potreba za dominacijom i igre moći ispuniće ove dane. Zbog prisutnosti straha od odbacivanja posebno će vas vezivati emocija straha za određene osobe i okolnosti. Prisutna je i vezanost za materiju i finansijsku bezbednost i zavisnost. Nije povoljno za veća finansijaska ulaganja. Idealno je za odbacivanje neke nepovoljne navike koju imamo, kao i oslobađanje i eliminaciju nekih osoba iz vašeg života.
Subota je dan koji je otvoren za sprovođenje novih ideja i planova. Odličan je za dogovore i komunikaciju. Ukoliko pokrenete nešto što odavno želite pomoći će vam energija ovog dana. Posebno ukoliko želite da napravite neke promene unutar sebe i ličnog okruženja. Budite spremni na dinamiku i preokrete. Dan nije namenjen rutini i dosadi. Ipak, zbog Meseca u znaku Bika, neki od vas će osećati letargiju i inertnost i trebaće im više vremena za uživanje. Bavićete se pitanjima noca, pokretne imovine, hrane i ljubavi. Nedelja je idealan dan da se prepustite hedonizmu i potpunom uživanju. Uživajte u svojim kulinarskim veštinama, ili posetite neki odličan restoran domaće kuhinje. Napravite finansijski plan. Zapišite dugoročne ciljeve i planove, ili barem za neki kraći vremenski period. Ukoliko vreme dozvoljava pozabavite se cvećem, zemljom i sadnjom.

ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 16 - 23. FEBRUAR

Sedmicu započinjemo sa dva važna astrološka događaja, Mars ulazi u znak Jarca a Merkur kreće retrogradno. Mars u Jarcu treba da donese konačno razrešenje svih stvari i situacija započetih u prošlosti. Konačno ćemo imati snage da iznesemo važne i zahtevne projekte. Ipak, zbog retrogradnog kretanja Merkura nekoliko nedelja, situacije se neće pdvijati glatko i lagano, niti po planu i rasporedu, jer će Merkur da mrsi konce. Ne savetuje se započinjanje potpuno novih planova i ideja. Pre svega svoju snagu i fokus usmerite na prošla događanja, jer ono što vam sada ne ide nije vezano za sadašnjost, već za otpuštanje i razrešavanje okolnosti i odnosa od ranije. Uticaj retrogradnog Merkura najviše će osetiti Ribe, Blizanci, Device i Strelčevi.
Ponedeljak je dan u kojem posebno treba voditi računa o komunikaciji i saobraćaju, kao i sa papirologijom. Tendencija dana je ka preteranom optimizmu i megalomanskim planovima i očekivanjima, dok okolnosti neće podržavati vaš preterani entuzijazam. Stoga budite precizni u komunikaciji, ne nagomilavajte previše obaveza i pokušajte da pojednostavite dogovore. Ne ulazite u previše analize i priče posebno oko nekih ubeđenja i uverenja jer se nećete složiti.
Utorak je sjajan dan da postavite promene u svom životu. Počnite novi režim ishrane ili vežbanja, jer ćete imati više istrajnosti i doslednosti da postignete zacrtani cilj.
Od srede Sunce ulazi u znak Riba što će doneti promenu svesnog usmerenja ka drugim temama. Mnogi će razmišljati o dalekim putovanjima, razvoju intuicije, kreativnosti i prisutnosti duhovnog aspekta života. Bićemo osetljiviji, kako u zdravstvenom smislu tako i psihički. Energija i emocije drugih ljudi i atmosfere posebno će uticati na kolebanje u neodlučnost.
U četvrtak imamo aspekt Jupitera i Neptuna koji može doneti bitne spoznaje o smeru i svrsi postojanja, jačanje vere kao i važne odluke o odlasku u inostranstvo ili na daleka putovanja. Ukoliko ste imali velike planove i viziju budućnosti, sada se ta vizija počinje ostvarivati. Uključite se u projekte humanitarnog karaktera, započnite školovanje ili neformalnu edukaciju, seminar ili kurs.
Petak je dan koji može doneti iznenadne promene u svakodnevnici. Dan pojačava stres i može vam se dogoditi da ćete morati reagovati brzo i naglo. Odličan je dan za adrenalinske sportove i velike promene u vezi finansija i karijere koji će doneti benefite kroz vreme. Ove nedelje će vam biti potpuno jasno koje promene trebate napraviti da bi to uticalo na kvalitetniji život u budućnosti. Tome doprinosi dobar aspekt između Sunca i Urana u subotu. Ovaj aspekt donosi promenu u svesnom razmišljanju, značajne uvide i informacije o tome gde usmeriti svoju energiju. Ukoliko želite da se suprotstavite nekom autoritetu onda je ovaj dan idealan za to.
Nedelja je rezervisana za povlačenje, spavanje i meditaciju. Od ranog jutra biće vam teško da se razbudite i pokrenete. Iscrpljeni dešavanjima prethodnih dana, ovog dana, pred mlad Mesec, opustite se i posvetite sebi koliko je to moguće. Venera je u kvadratu sa Jupiterom, što će nekome doneti prejedanje ili trošenje više novca za šoping, a drugi će imati preterane reakcije i očekivanja od drugih ljudi, posebno od partnera i bliskih osoba. Mlad Mesec se događa posle podne na 4. Stepenu znaka Riba. Ovaj mladi Mesec ima podršku Marsa i Urana, što znači da je definitivno da se neke stvari pokrenu i promene, posebno vezane za pitanja kuće, neke nekretnine, porodice, genetike, roditelja, otpuštanja starih modela i obrazaca ponašanja.

DODATAK:

Uticaj retrogradnog Merkura u odnosu na podznak.
Podznak Ovan: pojaviće se neki stari strahovi i suočavanje sa fobijama, kompleksima i blokadama. Imaćete neočekivane impulsivne reakcije, snovi su izraženiji kao i intuicija, koju ipak više treba slušati u ovom periodu. Ne treba donositi nagle odluke i zaključke jer vam logika i racio sada nisu naglašeni. Nekome može doneti potrebu za povlačenjem i izolacijom, a nekome boravak u nekoj zatvorenoj instituciji. Najbolje iskoristiti za rad na sebi, odlazak kod terapeuta ili na dodatne analize i preglede što se tiče zdravlja. Psiha je osetljivija.
Podznak Bik: ponovo će se vraćati stari prijatelji ili očekujte obnavljanje prijateljstva. Projekti koje ste nekada započeli, master radovi, penzije, problemi u prijateljstvu ili udruženju čiji ste član sada postaju ponovo deo repertoara. Neko društvo ili kolektiv ne podržava vaše ideje i ambicije.
Podznak Blizanci: poteškoće i prepreke kroz profesionalno polje statusa i karijere, problemi sa nadređenim i/ili nekim od roditelja. Vezanost za novac, nekretninu ili imovinu sa partnerom, kao i rešavanje istih. Problemi u komunikaciji više naglašeni nego kod drugih znakova.
Podznak Rak: ponovo vraćanje ljudi iz inostranstva, ili ponovo pokretanje ideja o odlasku na rad u inostranstvo, vraćanje formalnom ili neformalnom obrazovanju. Prepreke oko viza, pasoša, zvaničnih dokumenata, a nekome rešavanje istih ukoliko su dosta ranije već pokušavali da rade na tome. Odlaganje putovanja, problemi u komunikaciji i sa papirima kada se otputuje u inostranstvo.
Podznak Lav: problemi sa kreditima, novcem od partnera ili nasledstvom. Poteškoće sa seksualnosti, kao i ponovne intervencije i zahvati. Vraćanje strahova iz prošlosti, problemi sa dugovima. Savetuje se oprez sa pozajmicama i većim investicijama novca.
Podznak Devica: problemi u komunikaciji sa partnerom, kroz brak i poslovna partnerstva. Nerazumevanje je prisutno više nego kod drugih znakova. Svi problemi koji su se gurali pod tepih sada isplivavaju na površinu. Vraćanje bivših partnera.
Podznak Vaga: povratak bolesti i recidivi, stare boljke, jer zdravlje je tema kojom će se Vage baviti. Takođe, problemi i poteškoće na radnom mestu i sa saradnicima. Ne donositi odluke o otkazu u ovom periodu. 
Podznak Škorpije: vraćanje emotivnih partnera iz prošlosti, kao i stari problemi u postojećim vezama. Tajne veze ili razotkrivanje tajne unutar odnosa. Najbolje je iskoristiti ovaj tranzit za razvijanje kreativnosti i talenata. Nekome donosi trudnoću iz više pokušaja.
Podznak Strelac: kvarovi u kući, problemi u komunikaciji sa članovima porodice, oko nekretnine, i u vezi selidbe. Ne donositi odluku o promeni mesta prebivališta ili u vezi kupovine nekretnine, poslovnog prostoa ili zemlje. Prepreke kroz polje privatnog biznisa ukoliko ste privatnik. Više se boravi u kući i radi od kuće.
Podznak Jarac: posebno ima period nerazumevanja, probleme u komunikaciji, sa papirologijom, ne donositi važne odluke niti potpisivati bitne ugovore, oprez u saobraćaju, sa telefonima, kompjuterima i automobilima. Rasejanost, nedostatak fokusa i pažnje. Smiriti um i ne brzati, usporiti tempo.
Podznak Vodolije: problemi sa novcem ali i sistemom vrednosti. Ne ulagati novac u garderobu i pokretnu imovinu i predmete. Čuvati novčanik i torbu, paziti se džeparoša. Neko će možda zaturiti, zagubiti ili izgubiti neki novac ili nakit, nešto vredno.
Podznak Ribe: sami sa sobom će biti posvađani. Neće biti sebi jasni a kamoli drugima, tek od 17. Marta kada se i Merkur i Sunce stabilizuju. Naći će se ponovo u situacijama u kojima su već bili. Zbog toga trebaju biti strpljivi i da ne donose važne odluke i zaključke. Imaće potrebu da se distanciraju i povuku u sebe.

ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 10 - 16. FEBRUAR

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Device što će doneti radni elan već od ranog jutra. Možete se probuditi ranije nego obično, obratite pažnju na snove i drugačije reakcije koje budete imali. Možete imati sjajne uvide i ideje putem snova ili poruka koje budu dolazile preko drugih ljudi, pesama, prijatelja. Dan je odličan za projekte koje ste već započeli i aktivnosti i zadatke koji zahtevaju preciznost i detaljisanje. Obratite pažnju na svoje zdravlje, posebno u ponedeljak i utorak. Ne zanemarujte svoje telo i signale koje vam šalje. Stomak je osetljiva regija. Tokom dana možete ući u rasprave koje će biti podstaknute dubokom analizom ali i uviđanjem mana i nesavršenosti drugih ljudi kao i onoga što rade ili pak propuštaju da urade.Kritikovanje i sebe i drugih biće pojačano. Potpuno drugačije možete razumeti drugu osobu sa kojom ćete imati komunikaciju i kontakt. Takođe, možete se naći u ličnoj zavrzlami i konfliktu između logike i emocija.

Utorak je dan koji treba maksimalno posvetiti obavezama, aktivnostima, preciznim dogovorima i satnici. Ovog dana radite sve ono što vas vodi u svetliju ili uspešniju budućnost. Posvetite se fizičkim aktivnostima, treninzima i sportu. Tog dana energija ima maksimalnu potrebu da se oslobodi, pa se distancirajte od svađa i svađalački nastrojenih osoba, posebno u večernjim časovima.

Sreda je dan u kojem ćemo se više posvetiti odnosima i harmonizaciji sopstvenog života. Emotivni i poslovni partnerski odnosi su aktuelni naredna dva i po dana, ali vam se neće dopasti nešto što ćete uočiti unutar njih. Nezadovoljstvo će se nastaviti i u četvrtak kada će se pojačati očekivanja a mnogo manje će biti prisutna materijalizacija istih. Mnogi parovi će se naći u izazovnim situacijama, te je savet da ne podležu strahovima, manipulaciji i distanciranju, već da se pokuša naći kompromisno rešenje kroz racionalnu komunikaciju i iznošenje problema koji svaki partner vidi kao problem. Koja očekivanja nisu ispunjena od strane druge osobe.

U petak Mesec prelazi u znak Škorpije što nam donosi opsesije, strahove vezane za egzistenciju, materijalnu sigurnost, ali i ljubomoru i posesivnost. Već od ranog jutra vas mogu izbaciti iz takta određene nenadane situacije i izazovi. Budite oprezni sa finansijama. U petak veče možete izgladiti određene konflikte. S obzirom da je dan zaljubljenih rasplamsajte emocije i podstaknite strast. Mars je na 29. stepenu znaka Strelca i može donositi sukobe pa pokušajte da obuzdate bes.

To je aktuelno i u subotu, pa je savet da pokušate da kanališete energiju i promenite neke navike kod sebe. Izađite iz šablona i uobičajenog načina ponašanja.
U nedelju Mars prelazi u znak Jarca što će kod mnogih doneti potrebu da neke stvari kod sebe i u svom životu iz korena promene. Cele nedelje je potreban oprez u komunikaciji, sa papirima, prilikom dogovora i u saobraćaju, zbog Merkura koji zaustavlja svoj direktan hod da bi za nedelju dana krenuo retrogradno.

Molimo Vas, popunite sva obavezna polja.
Hvala! Vaš email je poslat.